CikYam Ejen Produk Kosmetik HAUS

CikYam sebenarnya dah jadi ejen produk kosmetik jenama HAUS sejak awal-awal HAUS diwujudkan. Tak salah, tahun 2019 kot. Namun, kemudian, beberapa bulan dalam tahun 2022, CikYam senyap seketika. Masa tu, CikYam di kampung dan tak aktif untuk mempromosikannya.

Masa itu, HAUS dikenali sebagai Haus Cosmetics. Kini, selepas rebanding semua, HAUS mula dikenali dengan nama HAUS International. Daripada warna maroon, HAUS kini lebih elegan dengan rona ungu.

Banyak sebenarnya perubahan dari segi kesihatan kulit wajah dan bibir yang dapat CikYam rasai sejak menggunakan produk HAUS. CikYam puji bukan sebab CikYam ejen tetapi lebih kepada testimoni diri sendiri.

Apa yang buat CikYam setia dengan HAUS adalah syarikatnya mengeluarkan produk kosmetik HALAL. Itu yang penting. Ada banyak syarikat kosmetik bumiputera namun bukan semuanya bersih, suci apatah lagi halal. Ini disebabkan banyak yang timbang kilo. Asal boleh jual, asal boleh untung. Bila pakai, kulit kemain flawless tapi rupa-rupanya timbang kilo. CikYam seram.

KLIK SINI JIKA ANDA NAK TENGOK KATALOG HAUS

Bibir CikYam dulu pernah kering melampau.

Perubahan bibir daripada kering terkopek-kopek, akhirnya sihat dan kembali gebu menjadikan CikYam setia dengan Magic Lipstick atau lip balm ni.

Kaki anak CikYam yang kena impetigo pun akhirnya reda guna produk HAUS.

Satu lagi kesan paling besar adalah masalah kulit anak CikYam, Cama. Cama ni memang ada elergik sejak kecik. Paling teruk adalah apabila dia kena impetigo. Jenis yang berkudis-kudis, melepuh dan gatal. Kesian Cama.

Tiap kali mandikan Cama, CikYam tak guna sabun mandi biasa sebab Cama rasa pedih. Guna sabun HAUS iaitu Beauty Soap yang jenis buku tu, Cama serasi sangat dan kulit dia tak melepuh. Tak pedih. Tak sakit.

Inilah sabunnya.
Comel sabunnya tetapi besar manfaatnya.
CikYam bersama founder HAUS, Eiyma Jalil pada 7 Februari 2020 dulu.

NAK BELI? NAK JOIN?

Andai ada yang berminat untuk menyertai HAUS sebagai ejen, boleh je PM CikYam. Korang tak perlu pegang stok pun macam zaman dedulu stok tersadai bawah katil kan? Sekarang semuanya hanya di hujung jari.

Nak join pun, korang boleh je buat pembelian di laman web HAUS dan terus sign up tanpa bayaran pun.

Akhir kata, klik je link CikYam ni dan buat pembelian kemudian sign up jadi ejen. Selamat jadi ejen affiliate. Klik link bawah ni ye.

SAYA NAK BELI & SIGN UP