Lockdown Disambung? Nah, Promosi Copywriting Super Jimat, Grab Cepat!

Semalam dah diumumkan lockdown sambung lagi 2 minggu selepas tamat fasa pertama 14 Jun 2021. Nampaknya marilah sama-sama kita duduk di rumah lagi.

Tak boleh makan di mana-mana kedai atau restoran. Yang boleh cuma tapau. Memang kena duduk rumah sampailah angka positif wabak ni kembali landai.

Bersempena meraikan dengan penuh gundah lockdown yang bersambung ni, CikYam nak umum promosi copywriting. Semuanya demi membantu peniaga online kecil-kecilan yang memerlukan konten berkualiti untuk media sosial terutamanya facebook dan instagram.

Bila lockdown disambung, orang semua duduk di rumah. Banyak masa untuk mereka menghadap handphone dan cenderung beli-belah secara online. Inilah peluang. Jom promote produk jualan korang.

KRITERIA COPYWRITING PROMOSI

~ 100 patah perkataan.
~ Jenis soft sell.
~ Siap dalam masa 5 hari.
~ Set combo 10 copywriting.
~ RM200

Wow sangat ni tau. Murah berbanding harga biasa. Sangat sesuai untuk anda mendapatkan konten dengan cara pantas bagi mengisi ruang dalam media sosial. Korang tak perlu pening buat konten. CikYam buatkan. Promosi hanyalah sampai tamat lockdown PKP 3.0 pada 28 Jun 2021.

Nak dapatkan servis 10 copywriting dengan harga RM200? Jom cepat PM CikYam sekarang. KLIK SINI.

Korang mesti suka juga entri ini > https://maryamelyas.my/macam-mana-hanya-dengan-rm600-sebulan-geng-mak-bisnes-boleh-jimat-banyak-masa/